Beste leden van GroenLinks Zeeland,

Mijn naam is Irene Fierloos, ik ben 26 jaar en woon in Goes. Ik heb ‘Gezondheid en Maatschappij’ gestudeerd in Wageningen en ‘Arbeid, Zorg en Participatie’ in Utrecht. Sinds 2,5 jaar werk ik als junior onderzoeker bij de afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg van het Erasmus MC in Rotterdam.

Sinds september 2020 woon ik weer in Zeeland en dit bevalt me ontzettend goed. Ik zou me graag willen inzetten voor initiatieven die onze provincie nog mooier maken: duurzamer, groener, socialer en inclusiever. Ik hoop te kunnen bijdragen aan GroenLinks Zeeland, bijvoorbeeld door een DWARS-werkgroep voor GroenLinks jongeren (https://dwars.org/) te starten. Het lijkt me mooi om met een nieuwe generatie (14-28 jaar) na te denken over de toekomst van Zeeland; op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan over maatschappelijke vraagstukken; lezingen en excursies te organiseren en zo nu en dan in actie te komen door ons bijvoorbeeld een dag in te zetten voor een project op het gebied van duurzaamheid. Volgens mij zijn er volop mogelijkheden en is politiek juist ook interessant voor jongere generaties.

Vindt u het leuk om mee te denken over het oprichten van een DWARS-werkgroep in Zeeland, of kent u iemand die hier interesse in heeft? Dan kom ik graag in contact! U kunt mailen naar: irenefierloos@gmail.com.

Hopelijk tot binnenkort!
 

Met vriendelijke groet,
Irene Fierloos

dwars groenlinkse jongeren