Femke in Middelburg: stem groen!

De “TOEKOMST TOER” van GroenLinks-partijleider Femke Halsema bezocht Middelburg op (Pinkster)maandag 24 mei. De bus stopte op de Markt en er was ruimte voor belangrijke onderwerpen als groene energie, zorg, studiefinanciering, aow. Er was veel belangstelling en de zon zorgde voor een warme ontmoeting

Sinds half mei trekt Halsema met een campagnebus door het land, samen met andere GroenLinks-kandidaten voor de Tweede Kamer, journalisten en bekende gasten. In 17 dagen maakt de bus meer dan 50 stops.

Gedeputeerde Marten Wiersma ontving het gezelschap met onder anderen de kandidaat-Kamerleden Leen Harpe, Bruno Braakhuis en Niels van den Berge. Burgemeester Schouwenaar van Middelburg nam een zonnepaneel in ontvangst onder het motto 'het kan duurzamer' en er was aandacht voor andere vormen van duurzame energie én voor duurzame - Zeeuwse! - kleding.

Eerlijke keuzes
GroenLinks voert met de slogan 'Klaar voor de Toekomst' campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen op 9 juni 2010. De partij kiest voor een verantwoorde combinatie van hervormen, herverdelen en bezuinigen in een turbulente tijd. Want juist nu zijn echte eerlijke keuzes nodig voor een groen en sociaal Nederland. Het volledige verkiezingsprogramma is te vinden op standpunten.groenlinks.nl.