Gert van der Slikke onderscheiden met 'Groen Lintje'

Op zaterdag 26 juni werd het voormalige Goese GroenLinks-raadslid Gert van der Slikke door gedeputeerde Marten Wiersma onderscheiden met een 'Groen Lintje'. Deze prijs is door GroenLinks ingesteld om diegenen die zich op positieve wijze inzetten voor duurzaamheid en milieu in het zonnetje te zetten

Gert van der Slikke ontving het lintje voor zijn bijdrage aan een beter milieu binnen de gemeente Goes. Als geen ander was Van der Slikke de motor achter de totstandkoming van het Goese Klimaatbeleidsplan en vele andere milieu-initiatieven. Het lintje werd hem opgespeld door GroenLinks-gedeputeerde Marten Wiersma.

De groene lintjes zijn inmiddels een traditie in Nederland. GroenLinks vraagt hiermee aandacht voor de thema’s groen en duurzaamheid en wil het uitdragen daarvan stimuleren.

In Zeeland werden eerder 'groene lintjes' uitgereikt aan de Veerenaren Leo Vos en Tiny Polderman, de Vlissingse Marleen de Bruine en Thea Wiersma uit ’s-Heer Hendrikskinderen. Met de onderscheiding van Gert van der Slikke brengt dit het aantal Zeeuwse GroenLinks-lintjes op vijf.

In de pers: PZC: 'Groen lintje' voor Gert van der Slikke
http://www.pzc.nl/regio/bevelandentholen/6897216/Groen-lintje-voor-Gert-van-der-Slikke.ece