Foutmelding

De opgevraagde pagina bestaat helaas niet.

Pagina niet gevonden

Zoekresultaten

 1. Vragen onderzoek Ecohotel Grevelingen

  In een notitie  over de liquidatie van de Natuur- en Recreatieschappen Grevelingen en Haringvliet troffen wij een passage aan over een geheim deel van de betreffende AB-vergadering, waarin besluiten zijn genomen met financiële consequenties ter grootte van € 134.000,- Dit bedrag zou volledig besteed worden aan onderzoek over de stand van zaken van het Ecohotel. Dit riep bij GroenLinks veel vragen op. GS antwoorden op onze vragen van 7 juli o.a. dat het gaat om 'het afhechten van losse eindjes en door vastleggen van het proces te leren voor eventuele toekomstige projecten'...

  Lees verder
 2. Geheimhouding?

  Op 29 maart jl. kregen de Staten geheimhouding opgelegd over Thermphos. Een deel van de informatie was openbaar, een deel niet. Het was daardoor ronduit lastig de splitsing openbaar / niet openbaar te maken. Tot verrassing van GroenLinks stonden delen van de informatie de volgende dag 'gewoon' in de PZC. Volgens GS kwam die informatie uit 'Den Haag'. Terwijl de informatie voor Kamerleden vrij beschikbaar was, is de geheimhoudingsplicht voor de Staten nog steeds van kracht. GroenLinks stelde op 25 april jl. vragen, en vandaag ontvingen we de antwoorden van GS, die de geheimhouding niet lastig vonden:

  Lees verder
 3. Frequent opleggen geheimhouding

  Leen Harpe stelde op 4 juni vragen > Toelichting: Het valt op dat GS in toenemende mate gebruik maken vh instrument geheimhouding. Recentelijk gebeurde dit in de commissie REW. Ook voor de volgende Statenvergadering wordt het punt geagendeerd; voor zover bekend gaat het dan om Thermphos. In het Statenvoorstel ZB/Scoop wordt eveneens gevraagd de geheimhouding goed te keuren. Het zou dan gaan om vertrouwelijke bedrijfs- en persoonsgegevens(!?). De antwoorden van GS [26 juni]:

  Lees verder
 4. Standpunt Afghanistan

  Binnen GroenLinks is een stevige discussie ontstaan over de voorgenomen missie van het kabinet. Het kabinet wil deze missie mede rechtvaardigen op de door GroenLinks en D66 april vorig jaar ingediende motie om een missie uit te zenden van politietrainers naar Kunduz, Afghanistan. Naar aanleiding van de gevoerde discussie stelt GroenLinks Zeeland zich op het volgende standpunt: (lees verder)

  Lees verder
 5. De partij opbouwen vanuit de basis, verslag partijraad 6 oktober

  Op de website van GroenLinks Utrecht kun je de hierna volgende tekst lezen:

  "GroenLinks Utrecht baalt van de manier waarop de partij de afgelopen tijd in het nieuws is gekomen. Na de ongelofelijke dreun op 12 september resulterend in een historisch verlies van zes zetels in de Tweede Kamer, heeft GroenLinks met het aftreden van Jolande Sap en de wijze waarop het partijbestuur daarin heeft geopereerd, het dieptepunt bereikt. GroenLinks Utrecht is desondanks strijdbaar en richt haar blik op de toekomst." (vervolg>)

  Lees verder