Doe mee en vier de Natuur - 24 en 25 mei

Mensen een inspirerende en feestelijke ervaring in de natuur bezorgen. Dat is wat Fête de la Nature wil bereiken. Niet op één plek maar door heel Nederland. Iedereen kan zijn eigen activiteit organiseren, groot of klein. Op de heide, in een park of gewoon in je eigen achtertuin. Traditionele natuuractiviteiten maar vooral ook onverwachte en verrassende combinaties. Ontdek hoe mooi en hoe dichtbij de natuur is.

24 en 25 mei 2014: al ruim 210 activiteiten door heel Nederland!
Met Fête de la Nature vieren we samen de natuur tijdens een vast weekend in het jaar. In 2014 voor de eerste keer op 24 en 25 mei. We nodigen iedereen uit om deel te nemen door iets te organiseren en door aan een van de activiteiten deel te nemen. Zo willen we mensen verbinden met de natuur en met elkaar, mensen inspireren en vooral samen de natuur vieren. Al ruim 210 activiteiten hebben zich aangemeld voor deze eerste Fête de la Nature. Ben jij de volgende?

Wil je nog meedoen? Aanmelden kan tot vrijdag 16 mei 2014
Fête de la Nature is voor iedereen en van iedereen. Dus organiseer samen met vrienden, familie of collega’s een leuke activiteit op 24 en 25 mei 2014 en meld deze aan. Of geniet van een van de vele activiteiten die in heel Nederland georganiseerd worden. Samen organiseren we het leukste natuurfeest van Nederland!

Zie ook het verzoek van GroenLinks / Leen Harpe aan GS Zeeland om hier aan mee te doen.

Meer nieuws uit de natuur