Gerwi Temmink lijsttrekker voor PS2019

Gerwi Temmink is door het bestuur voorgedragen als lijsttrekker voor de verkiezingen van Provinciale Staten 2019. Gerwi is sinds 3,5 jaar Statenlid en is woonachtig op Schouwen-Duiveland.

De afgelopen jaren heeft hij veel geïnvesteerd in luisteren naar en praten met mensen en organisaties om als volksvertegenwoordiger zijn werk te doen.

 

Jongeren (o.a. Zeeuwse connectie/jongerendebat), onderwijs, natuur, energietransitie zijn thema’s waar zijn aandacht naar uitgegaan is. Maar ook de economische en sociale ontwikkelingen zijn onderwerpen van groot belang. Vanuit zijn werk als statenlid maakt hij wekelijks een blog en is hij actief op sociale media. Voor burgers en organisaties is hij makkelijk aanspreekbaar, bereikbaar en zichtbaar gedurende het hele jaar.

De voordracht is door het bestuur gedaan. In bijgevoegd bestand vindt u de volledige kandidatenlijst. Op 12 november moet dit door de leden nog bekrachtigd worden.  Energie en klimaat, leefbaarheid en natuur zijn de kernpunten uit het programma van GroenLinks voor de komende jaren.

De PZC heeft hierover een bericht geplaatst.  Evenals omroep Zeeland een bericht opgenomen heeft.