Verkiezingstournee Femke Halsema 24 mei in Middelburg

De “TOEKOMST TOER” van GroenLinks-partijleider Femke Halsema bezoekt Middelburg op (Pinkster)maandag 24 mei. De bus stopt op de Markt in Middelburg, waar we aandacht vragen voor groene energie. Vanaf half mei trekt Halsema met een campagnebus door het land, samen met andere GroenLinks-kandidaten voor de Tweede Kamer, journalisten en bekende gasten. In 17 dagen maakt de bus meer dan 50 stops.

GroenLinks nodigt iedereen uit om Femke bij de bus te ontmoeten. Zij zal een vlammende toespraak houden en er is volop gelegenheid voor discussie met het publiek. Bezoekers kunnen bovendien in gesprek gaan met GroenLinks-kandidaten voor de Tweede Kamer.

Gedeputeerde Marten Wiersma ontvangt het gezelschap en kandidaat-Kamerlid Niels van den Berge treedt op als presentator. De Zeeuwse burgemeesters zijn uitgenodigd voor het in ontvangst nemen van zonnepanelen. Er is aandacht voor andere vormen van duurzame energie én voor duurzame - Zeeuwse! - kleiding. Kandidaat-Kamerlid Leen Harpe uit Middelburg is natuurlijk ook van de partij.

Eerlijke keuzes
GroenLinks voert met de slogan 'Klaar voor de Toekomst' campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen op 9 juni 2010. De partij kiest voor een verantwoorde combinatie van hervormen, herverdelen en bezuinigen in een turbulente tijd. Want juist nu zijn echte eerlijke keuzes nodig voor een groen en sociaal Nederland. Het volledige verkiezingsprogramma is te vinden op standpunten.groenlinks.nl.

Praktisch
Datum en tijdstip: maandag 24 mei 2010, 13:15 uur, Markt Middelburg.