Kandidaten gezocht voor Provinciale Staten 2011-2015

Op 2 maart 2011 zijn er verkiezingen voor Provinciale Staten. GroenLinks Zeeland wil zoveel mogelijk zetels halen. Daarom zoeken wij talenten voor de kandidatenlijst van GroenLinks. Ook zijn wij op zoek naar kandidaten met de ambitie om gedeputeerde te worden. Lees verderop wanneer je in aanmerking komt en hoe je je kandidaat stelt.

Voel je je aangesproken door de informatie in dit artikel? Doe dan de test of er in jou een statenlid schuilt: http://www.schuiltereenstatenlidinmij.nl/

Als kandidaat:
• ben je minimaal 15-20 uur per week beschikbaar;
• ben je lid van GroenLinks of bereid lid te worden vóór 20 oktober 2010;
• heb je politieke affiniteit en een goed gevoel voor politieke verhoudingen;
• heb je uitstekende Nederlandse schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
• kan je een mening en de partijvisie goed verwoorden, ook in de lokale media;
• ben je een goede netwerker en beschik je over een uitgebreid netwerk in de Provincie Zeeland.

Ben je ook nog proactief, heb je relativeringsvermogen, gevoel voor humor en heb je affiniteit met discussie- en communicatietechnieken? Aarzel dan niet en reageer vóór 12 september door het bewilligingsformulier in te vullen. Klik ook naar de uitgebreide profielschets.

Wil je je kandidaat stellen als gedeputeerde, dan heb je uiteraard nog meer belangrijke kwaliteiten. Lees daarvoor de uitgebreide profielschets.

Voor meer informatie over deze vacature kan je uiteraard ook contact opnemen met de voorzitter van de kandidatencommissie: Ton de Nooij (contactgegevens...).

Alle formulieren zijn als bijlage te vinden bij dit item.

Op de agenda voor de Algemene Ledenvergadering GroenLinks Zeeland van 26 juni 2010 stond o.a. de formele benoeming van de kandidatencommissie, de vaststelling van de profielschetsen en de procedure voor werving en selectie. De vergadering heeft de besluiten genomen die nodig waren en de kandidatencommissie is aan de slag gegaan.